Kidzenia te ajută să oferi copilului tău emoție, creativitate și timp de calitate! Totul, sub bagheta magică a unui profesor

În fiecare lună, direct la ușa ta, revista copiilor isteți și curioși!

În fiecare lună, direct la ușa ta, revista copiilor isteți și curioși!

În fiecare lună, direct la ușa ta, prima revistă pentru copiii români din Austria!

Kiddo - Revistă Pentru Copiii Români

Hey, Sunt Kiddo!

Bine ați venit în Kidzenia, locul unde cele mai interesante curiozități ale copiilor își găsesc răspuns!

Plata în siguranță

Comandă simplu, rapid și în siguranță revista dorită

Personalizare Gratuită

Numele copilului tău pe copertă

Bucurie la cutie!

Ding-dong! Revista copilului tău se află în cutia poștală!

Da, știm! Copiii merită tot ce e BUN!

Kidzenia oferă copiilor informații fascinante și idei nenumărate, prezentate exact așa cum le place: colorat, atractiv și ușor de înțeles

[dearpdf id="2376" type="button"]

Despre Revistă

Urmărește dezvoltarea personală a copiilor

Crede că poți și ești pe jumătate acolo. Copiii au nevoie să vadă și să creadă că orice este posibil, dacă îți dorești cu adevărat și muncești pentru acel lucru. Fiecare număr al revistei Kidzenia oferă copiilor exemple pozitive ale unor oameni de succes din domenii diferite, fie ei adulți sau copii.

Informatii importante despre alimentație

Pentru a funcționa corespunzător, mașina are nevoie de combustibil. Televizorul are nevoie de curent. Florile au nevoie de apă, aer, lumină și nutrienți. Oamenii au și ei nevoie de o alimentație corectă.

Rețete simple și intuitive pentru copii

Nu este suficient să cunoaștem doar teorie, este nevoie și de practică. Copiii rețin mult mai ușor atunci când lucrează ceva cu mâinile lor.

Ce îți dorești să te faci când vei fi mare?

În fiecare număr, secretele unei profesii de viitor sunt expuse copiilor chiar de către cineva care lucrează în domeniul respectiv. Se lărgește, astfel, orizontul copiilor referitor la planurile personale de viitor.

Bune maniere

A avea bune maniere înseamnă mai mult decât a ști cum să mănânci, cum să vorbești sau ce poziție să adopți atunci când mergi într-o vizită. Kidzenia prezintă bune maniere potrivite generației actuale, prezentate simplu, pe înțelesul copiilor, astfel încât să poată fi reținute și puse în aplicare în mod natural.

Curiozități

Un copil deștept este un copil curios. Periodic, copilul dumneavoastră primește prin poștă răspunsuri la cele mai interesante întrebări. Își satisface, astfel, setea de cunoaștere într-un mod relaxant, plăcut și distractiv.

Recomandări de film, carte, joc

Creierul copiilor are nevoie de antrenament. Un film bun, un joc aparent banal și o carte interesantă îi pot ajuta pe copii să fie pregătiți în fața provocărilor vieții, îi pot ajuta să se cunoască mai bine pe sine și să-și mărească bagajul de cunoștințe generale.

Calitate garantată de un profesor

Autoarea revistei este profesor pentru învățământ primar și preșcolar, cu o vechime de peste 10 ani în domeniul educației. Absolventă a liceului pedagogic și a studiilor superioare de limbi și literaturi străine, precum și a celor de management educațional. Revistă gândită interdisciplinar, cu subiecte de interes pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Păstrează legătura cu tradițiile, obiceiurile românești

Pentru copiii români din diaspora, revista Kidzenia reprezintă un liant între țara de proveniență și țara în care locuiesc în prezent. Limba română nu rămâne, astfel, la un nivel rudimentar, iar tradițiile frumoase rămân vii în sufletul copiilor.

Ultimele Reviste

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”4″ offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”date” order=”DESC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”no” show_buttons=”no” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”none” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]