Viena prin ochii copiilor – De ce să vizitezi Muzeul 3D PicArt?

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart8

Atunci când ești părinte știi cât e de important să găsești activități interesante pentru copilul tău, iar dacă ai copii de vârste diferite, cu preocupări și arii de interes diferite, provocarea devine și mai grea.

Muzeul 3D PicArt din Viena este locul perfect pentru familiile cu sau fără copii, precum și pentru persoanele de toate vârstele (de la bebeluși la vârstnici).

Pe noi ne-a cucerit de la intrare. De cum am ajuns acolo, ne-au fugit ochii spre imaginile din interior. Citisem deja pe internet că nu ne va fi permisă vizita cu încălțăminte de stradă și că trebuie să avem ciorapi cu care să parcurgem muzeul, așa că ne-am conformat, am pus și gecile în cuier, am plătit biletele de intrare și apoi am dat start distracției.

Norocul nostru a fost că muzeul a fost foarte liber, mai era o singură familie acolo. Ne-am mirat foarte tare, pentru că vizita noastră a avut loc într-o zi de duminică, la o oră potrivită atât adulților, cât și copiilor – aproximativ ora 16:00.

Aș menționa, totuși, că muzeul nu este foarte mare. După părerea mea, 5 familii a câte 4 persoane ar fi numărul maxim de vizitatori, astfel încât să nu se producă îmbulzeală la poze.

Cum ne-am simțiti?

Atmosfera a fost relaxantă, am putut râde în voie, am făcut poze 3D cu dinozaurul cel înfricoșător, cu un cal înaripat, am turnat o găleată plină cu apă peste un Minion tare haios, ne-am salvat reciproc din colții unui crocodil înfometat, ne-am împrietenit cu un rechin, am ajuns la înălțimea balonului cu aer cald și am mers pe scările din cer, ne-am simțit extrem de mici pe lângă o pisică foarte mare, am experimentat mersul la pisoar în compania unui uriaș, ne-am transformat pe rând în alimente gustoase pentru cei dornici să se așeze la masă și să guste din preparatele primite, iar asta nu e tot!

Vă lăsăm pe voi să descoperiți și alte surprize pe care le oferă muzeul 3D PicArt. Ceea ce vă putem garanta noi este că se va lăsa cu multe râsete și voie bună!

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart9

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart6

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart5

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart4

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart3

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart1

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart11

Prețul biletelor de intrare este accesibil, luând în considerare locul unde se află muzeul, distracția care vine la pachet cu biletele, curățenia din tot muzeul (inclusiv la toalete) și comparându-l, totodată, cu prețurile practicate de alte muzee din Viena.

viena-prin-ochii-copiilor-de-ce-sa-vizitezi-muzeul-3d-picart7

Avantajele muzeului 3D PicArt:

  • Se află în centrul Vienei, astfel că se accesează ușor cu orice mijloc de transport
  • Prețul biletelor este destul de bun
  • Acordă importanță igienei – se intră doar cu ciorapi, încălțările de stradă rămân la intrare
  • Distracția este garantată
  • Potrivit copiilor de toate vârstele, inclusiv bebelușilor
  • Bagajele pot fi lăsate la intrare, sub supravegherea doamnei de la casa de bilete, astfel încât vizita să fie cât mai relaxantă.

Dezavantajele muzeului 3D PicArt:

Deși pare foarte curat la toaletă, am simțit destul de ciudat faptul că poți intra acolo doar în ciorapi, la fel ca în restul muzeului. Este un loc public, greu de curățat după fiecare vizitator, așa că singurul disconfort pe care l-am simțit a fost acolo.

Sper că v-am făcut curioși și că vă doriți să vizitați muzeul 3D PicArt din Viena! Este un loc care oferă o experiență plăcută întregii familii, nu numai copiilor.

Mai multe detalii despre Muzeul 3D PicArt din Viena puteți afla accesând: 3dpicart-museum.at

Până data viitoare, nu uitați să fiți copii! Lăsați micile bucurii ale vieții să vă surprindă în fiecare zi!

File semnate cu praf magic de copilărie, pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 4 și 99 de ani 🤍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *